HandigeR © 2017 • Privacy Policy • Terms of Use

 

Tips

 

• Voorbuiten »

Smeer de kraanmond in met vaseline alvorens de tuinslang aansluiting erop te schroeven. Dan gaat het losdraaien veel makelijker

 

• Binnen »

 

• overige »

 

 

 

Algemene voorwaarden

 

 

Werkwijze

Nadat u uw klusaanvraag bij ons heeft ingediend, neemt HandigeR contact met u op om een afspraak te maken voor uitvoering. Wij werken voornamelijk op uurbasis. Als HandigeR u belt, kunt u vragen om een indicatie van de benodigde tijd. Indien mogelijk zal hij een voorzichtige schatting afgeven. Eenmaal ter plaatse kan hij het aantal uren wellicht nauwkeuriger schatten.

Voor grote opdrachten (> 1000 euro) kunnen wij een offerte voor u maken tegen een vaste aanneemsom. Vaak kan dit op basis van informatie die wij digitaal van u ontvangen aangevuld met foto’s of filmpjes. Indien de opdracht een werkopname ter plaatse vereist, maken we een afspraak om eerst langs te komen.

 

Na afronding van het werk vult HandigeR de gemaakte uren, reiskosten en overige kosten in op een werkbon.We rekenen minimaal  een uur voor heel korte klussen Deze werkbon dient als basis van de factuur en wordt door u ondertekend als de werkzaamheden naar tevredenheid zijn afgerond. De factuur zal u per post ontvangen, gelieve deze binnen 14 dagen te voldoen per bank.

 

Prijsbeleid

Wij werken voornamelijk op uurbasis. Daarbij kunt u vertrouwen op onze kundigheid, vakkennis en het professionele werktempo.

 

Uurtarief

Ons uurtarief is € 45 inclusief 21% BTW

 

Een offerte kun u altijd vrijblijvend opvragen via: info@handiger.com

 

 

 

HandigeR Vloer 

 

Deze vloer is diagonaal gelegd geeft opties veel meer ruimte